| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Provensálská voňavá roštěnka


Doba přípravy:00:15
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:2.12.2013

Ingredience:

4 roštenky
2 nadrobno posekané sardely
3 lyžice oleja (najlepšie olivový)
2 strúčiky cesnaku
1 lyžička drveného tymiánu
soľ
čerstvo pomleté čierne korenie
40 g masla
čierne olivy (podľa chuti)
deci mäsového bujónu
deci suchého bieleho vína

Popis:

Vytvoríme zmes tymiánu, čierneho korenia, soli a rozomletého cesnaku a potrieme ňou mäso. Na oleji opečieme ochutené mäso, potom ho zabalíme, tuk zlejeme a výpek zalejeme bielym vínom a bujónom, pridáme sardely a túto omáčku zvríme na polovicu. Olivy posekáme nahrubo a zahrejeme ich v omáčke. Na zjemnenie použijeme maslo a môžeme posypať lístkami tymianu.


Jít na recept Provensálská voňavá roštěnka >>