| Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Omalovánky | Snadné hubnutí | Email šablony | DWN.cz | Počítej Kalorie | Rybář | Pletení | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Domácí účto | FormOffice |
|
| ||||||||
Provensálská voňavá roštěnka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 4 roštenky | ||||||||
Popis: Vytvoríme zmes tymiánu, čierneho korenia, soli a rozomletého cesnaku a potrieme ňou mäso. Na oleji opečieme ochutené mäso, potom ho zabalíme, tuk zlejeme a výpek zalejeme bielym vínom a bujónom, pridáme sardely a túto omáčku zvríme na polovicu. Olivy posekáme nahrubo a zahrejeme ich v omáčke. Na zjemnenie použijeme maslo a môžeme posypať lístkami tymianu. |