| Formuláře na PC | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Snadné hubnutí | Domácí účto | Rybář | FormOffice | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Předvolební gulášek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:50
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2338x / 21x
Přidáno/změněno: 2.7.2009
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Guláše
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

hovězí kližka 1-1,5kg
stejné množství cibule
sádlo nebo olej
sladká paprika
silný hovězí vývar
červené víno 1dl
rajče
chili
rybízová zavařenina
sůl,drcený pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibulku pokrájíme na hrubo a zpěníme na sádle a osmahneme do zlatova,může se trošku připálit.Pak přidáme osolené maso nakrájené na kostky o hraně 2cm plu mínus 10% a trpělivě čekáme až se štáva,kterou maso pustí,vysmahne.V tom okamžiku přidáme sladkou papriku,která se musí osmahnout,aby ztratila syrovou chuť.Zalijeme vařícím silným vývarem a přidáme červené víno.Vaříme na mírném plameni cca 2hodiny (necháme probublávat).Půl hodiny před dokončením přidáme pro barvu rajče a pro chuť zavařeninu.Dle chuti přiostříme chili nebo pálivou paprikou.Jako přílohu použijeme knedlík,noky,rýži nabo makarony.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Předvolební gulášek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0472s norob)