| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Omalovánky | FormOffice | Rybář | EET Účtenky | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | DWN.cz | Pletení | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Ryby > Sladkovodní > Kapr Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Mletý kapr

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 1293x / 4x
Přidáno/změněno: 23.5.2016
Kategorie: - Maso - Ryby - Sladkovodní - Kapr
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

1ks kapr
1kg brambor
0,2cl ocet
koření na ryby
sůl
olej nebo sádlo
25 dk anglické slaniny v celku
kmín



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

očistíme kapra a opatrně vykucháme potom kapra opatrně stáhneme z kůže,čisté rybí maso i s kostmi nameleme na masovém mlýnku na střední hrubost,namleté maso smícháme s 0,2cl octa,solí,kořením na ryby a zpět vložíme do stáhlé kůže a vytvarujeme zpět do původní polohy ryby.Anglickou slaninu nakrájíme na hranolky jako pro prošpikování a opatrně prošpikujeme rybu.Jemně pokmínujeme a pečeme v rozehřáté troubě z obou stran dozlatova.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mletý kapr:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kapr
Kapr na pivě od Věry 26.10.
Kapr se slaninou 18.07.
Kapr na česneku III. 08.07.
Kapr na smetaně a víně 24.11.
Vánoční kapr na česneku 23.01.
Kapr 28.12.
Orientálský kapr 31.10.
Kapří polévka bramborová 25.10.
Rybí polévka z kapra II. 11.10.
Ďábelský kapr v alobalu 09.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0449s norob)