| Formuláře na PC | Hromadné emaily | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Omalovánky | Domácí účto | Recepty doma | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Pletení | Snadné hubnutí | MojeUnikovka.cz | Email šablony | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Pokrmy s pivem Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Kuřehusa, bramborové špalíčky a moravské zelí

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 4177x / 27x
Přidáno/změněno: 13.5.2015
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s pivem
- Zelenina - Listová - Hlávkové zelí
- Těsta - Knedlíky - Noky
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

1 ks celé kuře
sůl
kmín
250 ml černého piva
sádlo
špalíčky :
100 g krupice
100 g hr. mouka
400(i více) g vařené oloupané brambory
2 vejce
sůl
zelí: půl hlávky bílého zelí
1 ks cibule
sádlo
sůl
kmín
ocet
100 g hl. mouky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuře dáme do pekáčku, osolíme, přidáme sádlo, okmínujeme a podlijeme černým pivem. Dáme péci.
Špalíčky: Nastrouháme brambory a přidáme do nich mouku, krupici, vejce a sůl. Vymícháme těsto, ze kterého tvoříme malé špalíčky, které zaváříme do vroucí, osolené vody.
Zelí: Zelí nakrouháme, podlijeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme dusit. Připravíme cibulovou jíšku, kterou zahustíme zelí když je měkké a ochutíme octem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřehusa, bramborové špalíčky a moravské zelí:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Pokrmy s pivem
Játra na pivě 24.10.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Ohnivá pánev čerta Barnabáše 14.08.
Kapr na pivě od Věry 26.10.
Vepřová kýta plněná po staročesku 25.07.
Moravský pivní guláš 08.07.
Pivní krůta 25.07.
Vyprošťovák ze syrečků 23.06.
Vepřový řízek v pivní omáčce 23.06.
Pivovarský (gulášek) 09.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0589s norob)