| Email šablony | Rybář | Omalovánky | Pletení | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | FormOffice | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Domácí účto | Hromadné emaily |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Kuřecí prsa s celerovými stonky

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1497x / 2x
Přidáno/změněno: 23.3.2013
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Zelenina - Kořenová - Celer

Inredience:

100 g kuřecích prsou
1 miska mladých stonků celeru (bez listů)
4 stroužky česneku
1/2 lžičky Vegety
asi 1/4 lžičky soli
1/2 lžíce octa
asi 3 lžíce oleje na smažení.
Na obalení masa:
1 vejce
1 lžička Solamylu
trochu vody



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na jemné plátky (asi 3 x 5 cm, 5 mm silné) a rozmíchejte se Solamylem, vejcem a vodou. Rozehřejte pánev, nalijte olej a do horkého oleje vložte maso. Rychle míchejte a plátky oddělujte od sebe, aby se nespekly. Až maso zbělí, asi za 2 min., přidejte stonky z celeru šikmo nakrájené na menší kousky. Směs osolte, promíchejte a už jen krátce smažte, stonky musejí zůstat zelené a křehké. Pak přidejte do pánve Vegetu, kápněte ocet pro zvýraznění chuti, směs promíchejte a přidejte česnek nakrájený na jemné plátky. Pánev hned odstavte a jídlo podávejte.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí prsa s celerovými stonky:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.125s norob)