|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Jehněčí ňamka
|
|
|
| |
Postup přípravy:jehněčí maso nakrájíme (přes vlákno) na medailonky velikosti max.3x3cm.
Přidáme sůl, pepř,sojovou omáčku,hořčici,česnek vše důkladně promícháme
natlačíme do porcelánové nebo nerezové nádoby přikryjeme
nejlépe mikrotenovým sáčkem a dáme do lednice na 12 hodin
odležet.
Po této době nakrájíme špek na čtverečky asi 2 x 2 cm
5 mm silné a cibuli asi 5 mm plátky.
Připravíme špejle na půlky.
Napichujeme na špejle v pořadí:maso,špek,cibule a toto
opakujemestále do kola až je špejle plná (končíme vždy
masem)
Na rozpaleném oleji na pánvi osmahnem 4 - 5 min.
Podáváme s brmborem nebo hranolkama se zeleninovou
oblohou nabo salátem
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí ňamka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-namka">Recept: Jehněčí ňamka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí ňamka:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Jehněčí maso
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|