| FormOffice | DWN.cz | Formuláře na PC | Recepty doma | Omalovánky | Počítej Kalorie | Email šablony | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Rybář | Pletení | Domácí účto | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Jehněčí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Jarní jehněčí hřebínek

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 641x / 11x
Přidáno/změněno: 8.7.2021
Kategorie: - Maso - Jehněčí maso
- Tepelně úpravená jídla - Pečené maso

Inredience:

jehněčí část - hřebínek
čerstě drcený pepř
hrubá mořská sůl
třený česnek
čerstvý tymián
čerstvý rozmarýn
lžička medu
červené portské víno
25g másla(pravé máslo ne margarín atd)
slanina
šalotka a menší brambory



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Omyté a osušené jehněčí potřeme kořením a bylinkami a zprudka opečeme na polovičce másla s kapkou olivového oleje.Stačí 3 minutky po každé straně.Vyjmeme a dáme na 8 až 10 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.Do zbylého výpeku kápneme portské víno a med a necháme zredukovat a přidáme máslo které zahustí omáčku do hladka.Uvařené brambory rozšťoucháme společně s opečenou slaninou a šalotkou a vytvarujeme pomocí tvořítka do libovolné formy.Jehněčí naporcujeme a omáčku přidáme okolo brambor a masa.Dozdobíme rukolou s citrónovým olejem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jarní jehněčí hřebínek:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jehněčí maso
Jarní jehněčí hřebínek 08.07.
Skopová kýta po pastevecku 28.12.
Plněné papriky s barevnou rýží 15.12.
Jehněčí špíz 07.02.
Polévka ze skopového 06.11.
Zakarpatský šašlik 14.10.
Jehněčí špízy 15.10.
Skotská skopová polévka 16.08.
Jehněčí řízek v cibulovém těstíčku 25.06.
Skopová roláda s pikantní klobásou 25.06.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0785s norob)