 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Jehněčí na šafránu
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opečeme a oleji, zalijeme smetanou a dusíme, dokud se veškerá tekutina nevysmahne. Přidáme koření (kromě šafránu), podlijeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Nakonec ochutíme šafránovou vodou a ještě 5 min. povaříme.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jehněčí na šafránu, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jehneci-na-safranu">Recept: Jehněčí na šafránu</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jehněčí na šafránu:

FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Jehněčí maso
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|