| Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Počítej Kalorie | DWN.cz | EET Účtenky | Omalovánky | FormOffice | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | Recepty doma | Formuláře na PC | Pletení | MojeUnikovka.cz |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Jehněčí na šafránu


Doba přípravy:01:00
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:2.7.2015

Ingredience:

1kg jehněčího masa bez kosti
100 ml kyselé smetany
0,5 lžičky drceného kmínu
0,25 lžičky mletého zázvoru
0,5 lžičky mleté papriky
0,5 lžičky karí
několik vláken šafránu namočeného do 100 ml vody
sůl
trocha oleje

Popis:

Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opečeme a oleji, zalijeme smetanou a dusíme, dokud se veškerá tekutina nevysmahne. Přidáme koření (kromě šafránu), podlijeme a na mírném ohni dusíme do měkka. Nakonec ochutíme šafránovou vodou a ještě 5 min. povaříme.


Jít na recept Jehněčí na šafránu >>