|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
Recept na Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork
|
|
|
| |
Postup přípravy:Konzervu otevřeme a "lanšmít" nakrájíme na kostky. Očištěnou cibuli můžeme buď nakrájet nadrobno anebo jen na větší kusy, které spolu s kostkami "lanšmítu" vložíme do mixéru a rozsekáme dohromady na pomazánkovou hmotu. Pokud jsme se rozhodli pro nadrobno posekanou cibuli, ručně ji zamícháme do připravené pomazánkové hmoty, přidáme hořčici a prolisovaný stroužek česneku (komu vadí česnek, nemusí být). Přiměřeně přidáme pepř a kdo rád pikantní chuť, ať si podle sebe přidá tobasco.
Vhodné na krajíce chleba, pečivo. S nakládanou okurkou a k tomu pivo... Mňamka.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/jednoducha-pomazanka-z-luncheon-meat-pork">Recept: Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Studená
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|