| Recepty doma | Hromadné emaily | Pletení | DWN.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | FormOffice | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | Zbrojní průkaz | Rybář | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
Jednoduchá pomazánka z Luncheon Meat Pork | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: konzerva luncheon meat pork | ||||||||
Popis: Konzervu otevřeme a "lanšmít" nakrájíme na kostky. Očištěnou cibuli můžeme buď nakrájet nadrobno anebo jen na větší kusy, které spolu s kostkami "lanšmítu" vložíme do mixéru a rozsekáme dohromady na pomazánkovou hmotu. Pokud jsme se rozhodli pro nadrobno posekanou cibuli, ručně ji zamícháme do připravené pomazánkové hmoty, přidáme hořčici a prolisovaný stroužek česneku (komu vadí česnek, nemusí být). Přiměřeně přidáme pepř a kdo rád pikantní chuť, ať si podle sebe přidá tobasco. |