| Zbrojní průkaz | Pletení | DWN.cz | Formuláře na PC | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | EET Účtenky | FormOffice | Rybář | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Recepty doma | Email šablony | Domácí účto | Omalovánky |
|
| ||||||||
Jarní jehněčí hřebínek | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: jehněčí část - hřebínek | ||||||||
Popis: Omyté a osušené jehněčí potřeme kořením a bylinkami a zprudka opečeme na polovičce másla s kapkou olivového oleje.Stačí 3 minutky po každé straně.Vyjmeme a dáme na 8 až 10 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.Do zbylého výpeku kápneme portské víno a med a necháme zredukovat a přidáme máslo které zahustí omáčku do hladka.Uvařené brambory rozšťoucháme společně s opečenou slaninou a šalotkou a vytvarujeme pomocí tvořítka do libovolné formy.Jehněčí naporcujeme a omáčku přidáme okolo brambor a masa.Dozdobíme rukolou s citrónovým olejem. |