|
| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Email šablony | Počítej Kalorie | Pletení | MojeUnikovka.cz | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Snadné hubnutí | Domácí účto | FormOffice | Recepty doma | Formuláře na PC |
|
| ||||||||
|
Jarní jehněčí hřebínek | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: jehněčí část - hřebínek | ||||||||
|
Popis: Omyté a osušené jehněčí potřeme kořením a bylinkami a zprudka opečeme na polovičce másla s kapkou olivového oleje.Stačí 3 minutky po každé straně.Vyjmeme a dáme na 8 až 10 minut do vyhřáté trouby na 200 stupňů.Do zbylého výpeku kápneme portské víno a med a necháme zredukovat a přidáme máslo které zahustí omáčku do hladka.Uvařené brambory rozšťoucháme společně s opečenou slaninou a šalotkou a vytvarujeme pomocí tvořítka do libovolné formy.Jehněčí naporcujeme a omáčku přidáme okolo brambor a masa.Dozdobíme rukolou s citrónovým olejem. |