| EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Email šablony | Recepty doma | DWN.cz | FormOffice | Domácí účto | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz | Pletení | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Omalovánky | Snadné hubnutí | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med oleje syr krem testo ...>>
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Ovoce > Jablka Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Jablkový koláč zadělávaný jabl.štávou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 6
Autor:
Zobrazeno/týden: 2445x / 1x
Přidáno/změněno: 15.12.2011
Kategorie: - Ovoce - Jablka
- Sladké pokrmy - Koláče

Inredience:

250 ml jablčnej šťavy
300 g polohrubej múky
150 g práškového cukru
150 g strúhanky
1 bal. prášku do pečiva
5 vajec
200 g masla
na posypanie:
1,5 kg jabĺk
30 g mandľových lupienkov
práškový cukor



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Zmiešame múku, prášok do pečiva, strúhanku a práškový cukor. Pridáme vajcia, maslo a jablčnú šťavu a všetko riadne vymiešame na hladké cesto. Vylejeme ho na vymastený plech, povrch zahladíme. Jablká olúpeme, rozštvrtíme a odstránime jadrovníky. Pokrájame ich na jemné dieliky a škridľovito poukladáme na cesto. Posypeme mandľami a plech vložíme do rúry. Pečieme pri 160 °C asi 30 až 40 minút. Upečený koláč necháme vychladnúť a pred podávaním posypeme práškovým cukrom.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Jablkový koláč zadělávaný jabl.štávou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Jablka
Jablečná buchta od Heleny 10.11.
Rychlé vuřty 10.11.
Jablečná roláda 10.11.
Zapékané jablkové nudle 24.10.
Jablečná buchta od Heleny 14.08.
Jablečný štrůdl od Ivany 13.12.
Kotleta s jablky 26.10.
Závin od babičky 04.10.
Jednoduchý jablkový koláč III. 04.10.
Sekaný řizek s jablky 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0597s norob)