| Pletení | Hromadné emaily | DWN.cz | Domácí účto | Počítej Kalorie | Omalovánky | Snadné hubnutí | Recepty doma | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Zbrojní průkaz | Formuláře na PC | EET Účtenky | Email šablony | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Nejhledanější recepty na:
kureci 19.3 hovezi chleb koreni hru cesnek med syr oleje kure krem ...>>
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Steak Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Hovězí steak s neapolskou omáčkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:15
Počet porcí: 2
Autor:
Zobrazeno/týden: 1582x / 3x
Přidáno/změněno: 22.4.2014
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Omáčky teplé
- Tepelně úpravená jídla - Steak

Inredience:

2 plátky hovězího zadního
sůl,pepř,cukr
olivový olej
1 malá cibule
majoránka
3 stroužky česneku
300g loupaných rajčat z konzervy
1 lžíce nasekané petrželové natí



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Plátky hovězího osolíme,opepříme a necháme odležet.
Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibulku a česnek.Přidáme rozmixovaná rajčata,sůl,pepř,majoránku a pozvolna dusíme 5-8 minut.Do hotové omačky vmícháme petrželovou nat,sůl,pepř případně cukr.Steaky vložíme do rozpáleného oleje a z obou stran je zprudka opečeme.Plamen zmírníme a pozvolna je dopékáme 4-5 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí steak s neapolskou omáčkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Steak
Karkulka z vepřového 14.08.
Steaky z lososa 14.08.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Pštrosí steak 25.07.
Kuřecí steaky na olivách 23.06.
Opečený tuňák se sardelovým máslem 09.06.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Vepřové filety po čínsku v ananasové omáčce 25.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Steak flambovaný od Maria 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2025. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0536s norob)