| Pletení | DWN.cz | Email šablony | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | Rybář | Domácí účto | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Hovězí ragů

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3079x / 3x
Přidáno/změněno: 19.3.2011
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Kořenová - Mrkev

Inredience:

100g anglické slaniny
1kg brambor
300g hovězího masa
4 mrkve
2 vejce
sůl,pepř
3 stroužky česneku
olivový olej



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Na dno zapékací mísy se naleje olej, na který se po celém dně naskláda anglická slanina na ni se dají nakrájené kousky hovězího masa a na to přijde na kolečka nakrájená mrkev to vše se osolí a opepří a proloží česnekem podle chuti.Na mrkev přijdou nakrájené syrové brambory.To celé se vloží do troby a s víkem se dá zapéct, těsně před dokončením se sundá víko, brambory se zalejí rožšlehaným vajíčkem a ještě na chvilku se vše dá do trouby teď už bez víka cca na 5-10minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí ragů:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.8217s norob)