| Email šablony | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | EET Účtenky | DWN.cz | Rybář | Pletení | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Hovězí maso po thajsku

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5638x / 4x
Přidáno/změněno: 24.1.2010
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Maso - Upravená masa - Masová směs
- Těstoviny
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

200g vaječných nudlí
400g plátků ze svíčkové
2 lžíce oleje
1 červená paprika nakrájená na proužky
2 prolisované stroužky česneku
500g nakrájeného čínského zelí
2 lžíce sladké chilli omáčky
2 lžíce thajské rybí omáčky
1/4 hrnku nakrájeného koriandru
1/4 hrnku nakrájené máty



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

1. Nudle uvaříme ve vroucí vodě podle návodu na sáčku a scedíme.
2. Maso nakrájíme přes vlákno na tenké nudličky.
3. Ve woku rozehřejeme polovinu oleje a maso po menších dávkách krátce opečeme. Maso vyjmeme.
4. Na stejné pánvi rozehřejeme zbytek oleje, přidáme papriku a česnek a za stálého míchání prudce opékáme. Přidáme zelí a prudce opékáme 2 min.
5. Přidáme koriandr, mátu, sójovou omáčku, chilli omáčku, nudle a maso a opékáme 2 min. při vysoké teplotě až se suroviny prohřejí.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí maso po thajsku:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0937s norob)