| Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | DWN.cz | Pletení | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | FormOffice | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Habrský Kančí guláš

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 02:10
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 1829x / 3x
Přidáno/změněno: 15.7.2015
Kategorie: - Maso - Zvěřina
- Tepelně úpravená jídla - Pokrmy s vínem
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

800g zvěřiny (krk,plec,žebra)
3 velké cibule
3feferonky
nebo kozí rohy(papriky)
3cl rumu nebo koňak
0,6 dcl červeného vína
drcený kmín
sůl pepř
80 g másla
250 g slaniny
2 lžíce mouky
vývar



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli pokrájíme, zpěníme na másle,vložíme do ní nakrájenou slaninu a na kostky nakrájenou zvěřinu.opepříme, osolíme a přidáme drcený kmín,rum/koňak/, víno a dusíme tak dlouho, až je maso měkké.podlejeme vývarem,zahustíme jíškou a necháme přejít varem.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Habrský Kančí guláš:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zvěřina
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Sekaná z muflona 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Bažantí polévka 09.06.
Kančí hřbet na česneku 28.04.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Divoká sekaná 05.09.
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.0754s norob)