| Snadné hubnutí | Hromadné emaily | Rybář | Počítej Kalorie | Omalovánky | Domácí účto | Email šablony | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | FormOffice | Pletení | Formuláře na PC | EET Účtenky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Gulášek - chuťovka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1226x / 4x
Přidáno/změněno: 2.12.2013
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

2 plátky kuřecího masa
10 dkg šunky
2 větší cibule
1 čerstvá paprika
gulášové koření
vegeta
zakysaná smetana
2 dl plnotučného mléka
bramborový škrob
vřící voda
tuk
1 stroužek česneku



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

na 2 lžicích tuku zpěníme v tlakovém hrnci najemno pokrájenou cibulku a papriku, přidáme gulášové koření, mezitím si pokrajíme na nudličky kuřecí maso a šunku a do této směsí za stálého míchaní vpravíme a opečeme. Přidáme vegetu podle chuti - zalijeme vřicí vodou a necháme 15 minut dusit pod tlakem. Po 15 minutách tlakový hrnec otevřeme, vmíchamé do směsi 1 zakysanou smetanu smíchanou s mlékem a 2 lžícemi škrobu (vše dobře nejprve pohromadě promíchat) a povaříme 5 minut na závěr dáme do směsi rozsekaný česnek. Gulášek nám krásně zhoustne a je připraven k podávání s bramborovým knedlíkem, chlebem houskou či těstovinou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Gulášek - chuťovka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Balíček na gril 18.10.
Medvědí tlapa z kuřecího 18.10.
Farfale se sýrovým přelivem 18.10.
Kuřecí maso v kečupové marinádě 18.10.
Bylinkové kuřecí prsa na grilu 18.10.
Kuřecí čína s pórkem 18.10.
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1232s norob)