Domácí účto | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | Omalovánky | EET Účtenky | Rybář | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | Formuláře na PC | FormOffice | Recepty doma | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme
Hromadná pošta
VeseleHry.cz
Pletené oděvy
FormOffice - data, tisk, přehledy
Pletení pro radost
FitLinie - zhubnou, zesílit
Software for you...
Formix SE - tisk formulářů
Rybar - profi záznamník
Recepty doma - zdarma
HomePack3000 - PC doma



recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Carpaccio clasico

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 906x / 5x
Přidáno/změněno: 11.10.2018
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Saláty - Kuřecí, masové
- Příprava pokrmů - Předkrmy - Studené

Inredience:

hovadzia sviečková
čerstvá bazalka
parmezán
olivový olej
peper čerstvý celý
citron
čerstvý salát rucola



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Hovadziu sviečkovu obalíme v čerstvej bazalke, zabalíme do potravinárskej fólie a necháme namrazit v mrazaku,
namrazenu sviečkovu krájame na tenké plátky a skládáme na tanier, pokapeme kvalitnym olivovým olejem, posypeme čerstvo strouhaným parmezánom, citronovou šťávou a opepríme čerstvo mletým peprom. A nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.
Doporučená príloha:
Bagetka biela alebo tmavá

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Carpaccio clasico:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.
Pikantní svíčkové 09.06.
Uzené hovězí na grilu 28.04.
Hovězí řízky II. 07.02.
Marinovaná svíčková v bylinkách 06.11.
Grilovaný biftek se smetanovou omáčkou 31.10.
Plátky z roštěné 14.10.
Svíčkové řezy bylinkové 11.10.
Hovězí křenová roláda 11.10.
Carpaccio clasico 11.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:


reklama
Copyright © 2019. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.1255s norob)