| Snadné hubnutí | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Pletení | Počítej Kalorie | Email šablony | DWN.cz | Hromadné emaily | Formuláře na PC | EET Účtenky | FormOffice | Domácí účto | Rybář | Formuláře ZDARMA |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Carpaccio clasico


Doba přípravy:00:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:11.10.2018

Ingredience:

hovadzia sviečková
čerstvá bazalka
parmezán
olivový olej
peper čerstvý celý
citron
čerstvý salát rucola

Popis:

Hovadziu sviečkovu obalíme v čerstvej bazalke, zabalíme do potravinárskej fólie a necháme namrazit v mrazaku,
namrazenu sviečkovu krájame na tenké plátky a skládáme na tanier, pokapeme kvalitnym olivovým olejem, posypeme čerstvo strouhaným parmezánom, citronovou šťávou a opepríme čerstvo mletým peprom. A nakonec ozdobíme čerstvou rucolou.
Doporučená príloha:
Bagetka biela alebo tmavá


Jít na recept Carpaccio clasico >>