| Rybář | Snadné hubnutí | Omalovánky | Domácí účto | Zbrojní průkaz | FormOffice | EET Účtenky | Pletení | DWN.cz | Počítej Kalorie | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Hromadné emaily | Recepty doma | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Recept na Brambory se slaninou a vejcem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:20
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 798x / 5x
Přidáno/změněno: 3.5.2017
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina
- Zelenina - Brambory

Inredience:

1 kg menších brambor
4 červené feferonky
2 cibule
150 g anglické slaniny
sůl
pepř
kayenský pepř
olej
malá konzerva červených fazolí (400 ml)
malá konzerva sterilované kukuřice (400 ml)
4 vejce
lžíce másla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Brambory omyjeme a rozpůlíme, feferonky omyjeme, podélně rozpůlíme, vyřízneme semeníky a lusky nakrájíme na nudličky. Cibuli oloupeme a rozkrájíme na dílky. Slaninu nakrájíme na proužky široké 4 cm. Troubu předehřejeme na 200 °C, brambory, cibuli a feferonky vložíme do pekáče. Osolíme, opepříme, ochutíme kayenským pepřem, pokapeme olejem a obložíme slaninou. Pečeme asi 45 minut za občasného zamíchání. Fazole a kukuřici necháme okapat a vmícháme do brambor. Na másle usmažíme sázená vejce, osolíme a opepříme. Vejce poklademe na opečené brambory, případně ozdobíme petrželovou natí a podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Brambory se slaninou a vejcem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0723s norob)