| Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Počítej Kalorie | FormOffice | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | Recepty doma | Email šablony | Snadné hubnutí | DWN.cz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Zelenina > Brambory Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Bramborové pirohy plněné povidly

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:55
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1323x / 6x
Přidáno/změněno: 21.9.2016
Kategorie: - Zelenina - Brambory
- Pečivo - Slané

Inredience:

1 kg zemiakov
240 g slivkového lekváru
200 g hr. múky
100 g krupice
soľ
80 g perníka na strúhanie
100 g masla na omastenie
100 g prášk. cukru na posypanie



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Vychladnuté v šupke uvarené zemiaky ošúpeme a najemno postrúhame, a zmiešame s múkou a krupicou. Pridáme štipku soli a vypracujeme vláčne cesto, ktoré rozvaľkáme na hr. cca 4 mm a formičkou vykrajujeme kolieska s priemerom 7 cm. Do stredu každého vložíme kopček slivk. lekváru, cesto preložíme, kraje poriadne postláťame, aby plnka počas varenia nevytiekla. Vo väčšom hrnci zovrieme vodu, vložíme pirohy a varíme ich 10-12 minút.Perník nastrúhame a maslo rozpustíme. Pirohy potom rozdelíme na taniere, posypeme perníkom, cukrom a polejeme horúcim maslom. Dobrú chuť !

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bramborové pirohy plněné povidly:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Brambory
Selská omeleta 18.10.
Slepice dušená na majoránce s brambory 18.10.
Nastavovaná kaše II. 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Malovarské brambory 10.11.
Těstoviny Pizzocheri ricchialla bermina 10.11.
Obědový pekáč 24.10.
Bramborové placky s houbami a kysaným zelm 24.10.
Bramborový guláš se smetanou 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0547s norob)