|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
|
Recept na Bouillabaise
|
|
|
| |
Postup přípravy:Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bouillabaise, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bouillabaise">Recept: Bouillabaise</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bouillabaise:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Ryby
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|