| 
 | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | Recepty doma | EET Účtenky | Počítej Kalorie | MojeUnikovka.cz | Formuláře na PC | Domácí účto | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | FormOffice | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Pletení |   
   | 
| 
 | ||||||||
| Bouillabaise | ||||||||
| 
 | ||||||||
| Ingredience: 1 kg vykostěných mořských ryb (filé, sleď) nebo malé rybky (např. grundle) | ||||||||
| Popis: Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou. |