| MojeUnikovka.cz | Domácí účto | Snadné hubnutí | FormOffice | Zbrojní průkaz | Pletení | EET Účtenky | Počítej Kalorie | DWN.cz | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Email šablony |
|
| ||||||||
Bouillabaise | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg vykostěných mořských ryb (filé, sleď) nebo malé rybky (např. grundle) | ||||||||
Popis: Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou. |