| Počítej Kalorie | Recepty doma | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Domácí účto | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Pletení | Zbrojní průkaz | DWN.cz | EET Účtenky | Snadné hubnutí | FormOffice |
|
| ||||||||
Bouillabaise | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg vykostěných mořských ryb (filé, sleď) nebo malé rybky (např. grundle) | ||||||||
Popis: Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou. |