|
| Omalovánky | Hromadné emaily | Pletení | MojeUnikovka.cz | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | FormOffice | Domácí účto | Snadné hubnutí | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Email šablony | DWN.cz |
|
| ||||||||
|
Bouillabaise | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg vykostěných mořských ryb (filé, sleď) nebo malé rybky (např. grundle) | ||||||||
|
Popis: Ryby se nakrájejí na kousky, malé rybky (např. grundle se nechají vcelku) opečou se s plátky cibule a česneku na rozpáleném olivovém oleji, přidají se na plátky nakrájená rajčata a všechno koření, zalije se to vodou nebo vývarem a vaří se, až se třetina nebo polovina vody odpaří. Nakonec se přidá víno, dochutí se citrónovou šťávou a baští se s bagetou. |