| Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Snadné hubnutí | DWN.cz | Formuláře na PC | Email šablony | Pletení | Omalovánky | FormOffice | EET Účtenky | Hromadné emaily | Domácí účto | Rybář | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina > Bažant Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Bažant na slanině - delikatesa

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2373x / 3x
Přidáno/změněno: 5.11.2014
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Bažant
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

mandle............200 g
máslo.............200 g
maso bažantí......2 kusy celý bažant
olej..............2 lžíce
slivovice.........1 dcl
švestky...........250 g povidla
švestky...........200 g sušené
bobkový list
jalovec
koriandr
nové koření
pepř
sůl
tymián
vývar



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Očištěného bažanta vypereme a oddělíme stehýnka. Kůži můžeme ponechat, nebo stáhnout. Prsíčka vykostíme, osolíme a necháme odležet v chladu. Stehna opečeme na másle, posypeme kořením, zalijeme vývarem a dusíme do měkka.

Dále vezmeme povidla, která dochutíme solí, pepřem, přidáme vypeckované švestky a mandle.Nakonec vše zalijeme slivovicí.

Bažantí prsa naklepeme a prudce opečeme na oleji. Maso servírujeme polité připravenou omáčkou.

Jako příloha jsou vhodné bramborové placky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant na slanině - delikatesa:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Bažant
Bažantí polévka 09.06.
Bažant s jablky 26.02.
Bažant na víně 21.03.
Bažant labužník 18.04.
Bažant na slanině - delikatesa 05.11.
Bažantí řízky z Volfovky, t.j. po cikánsku 18.06.
Pečená bažantí prsa po zbojnicku 13.03.
Bažantí stehna na víně 03.12.
Bažant na grilu 06.09.
Dušený tetřívek (bažant) 29.04.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.823s norob)