 |
Kategorie receptů |
|
|
 |
Recepty na email |
|
|
 |
Doporučujeme |
|
|
 |
Reklama |
|
|
|
|

|
Recept na Bažant na pepři
|
|
 |
| |
Postup přípravy:Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, podlijeme a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Když maso začíná měknout, přidáme oloupané, jadřinců zbavené a na půlky nakrájené hrušky. Když je maso měkké přidáme do šťávy pár kapek koňaku. Na talíři obložíme naporcovaného bažanta brusinkami. Podáváme s brambory.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bažant na pepři, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bazant-na-pepri">Recept: Bažant na pepři</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bažant na pepři:

Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|
|
 |
Nové-upravené recepty |
 |
|
Zvěřina
|
 |
Reklama |
|
|
 |
Ostaní |
|
|
|