| FormOffice | Recepty doma | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Omalovánky | Domácí účto | DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Pletení | Počítej Kalorie | Rybář | Hromadné emaily | Email šablony | Formuláře na PC | Snadné hubnutí |
|
| ||||||||
Bažant na pepři | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 bažant | ||||||||
Popis: Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, podlijeme a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Když maso začíná měknout, přidáme oloupané, jadřinců zbavené a na půlky nakrájené hrušky. Když je maso měkké přidáme do šťávy pár kapek koňaku. Na talíři obložíme naporcovaného bažanta brusinkami. Podáváme s brambory. |