|
| DWN.cz | Formuláře ZDARMA | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Snadné hubnutí | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Email šablony | Domácí účto | Pletení | Hromadné emaily | MojeUnikovka.cz | Omalovánky | FormOffice |
|
| ||||||||
|
Bažant na pepři | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 bažant | ||||||||
|
Popis: Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, podlijeme a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Když maso začíná měknout, přidáme oloupané, jadřinců zbavené a na půlky nakrájené hrušky. Když je maso měkké přidáme do šťávy pár kapek koňaku. Na talíři obložíme naporcovaného bažanta brusinkami. Podáváme s brambory. |