| Snadné hubnutí | DWN.cz | Pletení | Hromadné emaily | Rybář | Domácí účto | Recepty doma | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Formuláře na PC | Email šablony |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bažant na pepři


Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Přidáno/změněno:6.9.2009

Ingredience:

1 bažant
1 sýr hermelín
2 větší hrušky
80 g másla
brusinky
1 lžička koňaku
pepř
sůl

Popis:

Hermelín nakrájíme na plátky, které obalíme v hrubě tlučeném pepři. Takto upravený sýr vložíme do očištěného bažanta. Bažanta opečeme ze všech stran na másle. Osolíme, podlijeme a pečeme v mírně vyhřáté troubě. Když maso začíná měknout, přidáme oloupané, jadřinců zbavené a na půlky nakrájené hrušky. Když je maso měkké přidáme do šťávy pár kapek koňaku. Na talíři obložíme naporcovaného bažanta brusinkami. Podáváme s brambory.


Jít na recept Bažant na pepři >>