|
Recept na Bavorská polévka
|
|
|
| |
Postup přípravy:Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni. Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka. V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny a uvarené široké rezance. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bavorská polévka, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/bavorska-polevka">Recept: Bavorská polévka</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bavorská polévka:
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze více informací >> |
|