| Domácí účto | Omalovánky | Počítej Kalorie | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | Zbrojní průkaz | Pletení | FormOffice | Rybář | DWN.cz | Email šablony | Hromadné emaily | EET Účtenky | Recepty doma |
Výpis položky katalogu Varime Recepty.cz

Bavorská polévka


Doba přípravy:01:20
Počet porcí:4
Autor:
Přidáno/změněno:8.8.2017

Ingredience:

500 g údeného mäsa
bobkový list
150 g čerstvých šampiňónov
200 g miešanej zeleniny
1 cibuľa
20 g sušených húb
300 g zemiakov
mäsový vývar
široké rezance
soľ
mleté čierne korenie
celé korenie
petržlenová vňať

Popis:

Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni. Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka. V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny a uvarené široké rezance. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.


Jít na recept Bavorská polévka >>