         
 
  
     | 
    
    Recept na Bavorská polévka
     | 
     | 
      | 
   
 
    |  |   
     Postup přípravy:Nadrobno pokrájanú cibuľu orestujeme na oleji. Pridáme nakrájané údené mäso, opečieme, zalejeme mäsovým vývarom a necháme variť na miernom ohni. Asi po 20 min. dáme do polievky zeleninu, sušené huby, bobkový list, celé nové korenie, zemiaky pokrájané na väčšie kúsky a spolu uvaríme do mäkka. V panvici na oleji prudko opečieme šampiňóny pokrájané na plátky. Do uvarenej polievky dáme opečené šampiňóny a uvarené široké rezance. Osolíme, okoreníme mletým čiernym korením a ozdobíme lístkami petržlenovej vňate.    
   | 
  Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Bavorská polévka, zkopírujte si následující kód:
   |  | 
   
   | 
  | 
  <a href="http://www.varimerecepty.cz/bavorska-polevka">Recept: Bavorská polévka</a>
  
   |   
   |  | 
   
   |  |  |   
    
   
  
     Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Bavorská polévka:
     
   
   
        
  
                 
         
         Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy   více informací >> | 
       
         FormOffice - tabulky, tiskové výstupy Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze   více informací >> | 
                
          
        
            
     |