|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
SendMails - hromadné rozesílání emilů Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. více informací>> |
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
|
Recept na Japonská originál marináda „TERIYAKI“
|
|
|
| |
Postup přípravy:Vhodná na nakládání steaků na venkovní grilování
Do této marinády naložíme maso nakrájené na plátky silné cca 2 - 3 cm a necháme uležet cca 24 hodin. Můžeme použít různé druhy masa. Nejosvědčenější je vykostěná vepřová krkovice. Dále je možné použít vykostěnou vepřovou kotletu, z hovězího nejlépe svíčkovou apod. Je možné použít i drůbeží maso, např. kuřecí či krůtí stehna, prsa, křidýlka apod.
Nejlépe je maso grilovat na americkém grilu BARBECUE (lidově řečeno „UFO“ či „MARŤAN“) na dřevěném uhlí cca 3 - 4 minuty z každé strany.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Japonská originál marináda „TERIYAKI“, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/_1_2_3_4_5_6_7_8_9_10_11_12_13_14">Recept: Japonská originál marináda „TERIYAKI“</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Japonská originál marináda „TERIYAKI“:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Marinády
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|