| Recepty doma | Snadné hubnutí | Počítej Kalorie | Rybář | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Hromadné emaily | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Email šablony | Pletení | EET Účtenky | DWN.cz | FormOffice |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Contrée Côte au-dela de vin Pommé

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 2929x / 5x
Přidáno/změněno: 22.1.2010
Kategorie: - Maso - Hovězí maso
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Marinády
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

hovězí přední s husičkou cca 200gr.na osobu
1-2 kvalitní šťavnaté jablko
lehké bílé přírodní víno
zelený pepř
worchestershire sauce
salza rancheros
olivový olej
máslo
sůl.



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

s hovězího nakrájím cca 2-cm plátky, lehce naklepu a špičkou nože propíchám - zakápnu worch.sauce, posypu rozdrceným zeleným pepřem, potřu olejem a nechám min 24-hod. odležet (lépe je dvojnasobnou dobu). oloupaná jablka zbavím jadřince. na rozpáleném sádle restuji plátky hovězího cca 4-5 minut na každé straně (nejlépe zatáhnout s obou stran) a pak až se na povrchu objeví šťáva obrátit a solit až před dohotovení, aby maso neztvrdlo!!! mezi tím na másle osmahnu asi 1cm vysoká kolečka z jablek, která podleji bílým vínem a přídám na každé kolečko lžíci salza rancheros. na porci masa položím jablko přeliji omáčkou s jablek a podávám nejlépe s americkými brambory. ( ty připravuji tak, že osušené na čtvrtky nakrájené brambory potřu olejem a griluji až sezlátnou v elektrickém grillu - možné také péci v troubě na najvyšší teplotě. podávám dále s ledovým salátem jen natrhaným na drobno a zákápnutým jak jinak olivovým olejem... nu a zapíjím tím bílým vínem - dobrou chuť !?! stanis

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Contrée Côte au-dela de vin Pommé:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Hovězí maso
Guláš SAMURAJ 18.10.
Hodně zeleninová svíčková 10.11.
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Česneková omáčka s hovězím masem 24.10.
Hovězí guláš Jadran 24.10.
Fazole s hovězím masem 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0874s norob)