|
Kategorie receptů |
|
|
|
Recepty na email |
|
|
|
Doporučujeme |
|
|
|
Reklama |
|
|
|
|
Formix SE - formuláře na Vašem PC tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy více informací >> |
Rybář - elektronický rybářský záznamík Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. více informací >> |
|
Recept na Zapékaný fenykl
|
|
|
| |
Postup přípravy:Z fenyklových cibulek odstraníme stopky a konce kořínků. Nať omyjeme, osušíme, nakrájíme nadrobno a přikryté odložíme stranou. Očišťené cibulky omyjeme a překrojíme. Rozpustíme máslo a za stálého míchání v něm zkaramelizujeme cukr. Přidáme fenyklové cibulky, osolíme a obracíme, dokud karamel docela neobalí cibulky. Při střední teplotě necháme trochu zhnědnout, přidáme víno a dusíme pod pokličkou při slabé teplotě 25 minut. Troubu vyhřejeme na 220°C. Cibulky necháme na cedníku odkapat. Šťávu z dušení smícháme s citrónovou šťávou a nadrobno nakrájeným taveným sýrem. Fenyklové cibulky přendáme do ohnivzdorné mísy, zalijeme sýrovou směsí a zapékáme asi 10 minut. Před podáváním posypeme fenyklovou natí.
Podáváme s přírodními telecími řízky a bramborovými kroketami.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Zapékaný fenykl, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/zapekany-fenykl">Recept: Zapékaný fenykl</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékaný fenykl:
|
|
|
Nové-upravené recepty |
|
|
Cibule
|
|
Reklama |
|
|
|
Ostaní |
|
|
|