| Pletení | Hromadné emaily | FormOffice | Formuláře na PC | Omalovánky | EET Účtenky | Email šablony | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Domácí účto | Počítej Kalorie |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Houby > Čínské houby (hlíva ústřičná...) Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Zapékané játra

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:40
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 2827x / 5x
Přidáno/změněno: 12.11.2013
Kategorie: - Maso - Vnitřnosti - Játra
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Houby - Čínské houby (hlíva ústřičná...)

Inredience:

600g jater
200g hlíva ústřičná
200g čerstvé papriky
4 stroužky česneku
1 cibule
majoránka
pepř
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Den předem naložené játra v mléce s česnekem osušíme a osmažíme. Maso vytáhneme a ve výpeku zpěníme cibuli, papriku, hlívu, sůl a pepř. Do pekáče dáme polovinu směsi a položíme játra zasypeme zbytkem směsi a zapečeme v troubě.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Zapékané játra:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Čínské houby (hlíva ústřičná...)
Hlíva s těstovinou 15.12.
Guláš z hlívy ústřičné podle Zdenky 09.06.
Kuřecí s bambusovými výhonkami 08.10.
Hlíva ústřičná v čínském karamelu 26.09.
Hlíva ústřičná v chalupářské omáčce 13.09.
Hlíva v remosce 05.09.
Hlívové škvarky 21.08.
Dušené brambory s hlívou ústř. 11.10.
Kuřecí maso s čínskou zeleninou 08.08.
Vepřové závitky s hráškem 03.05.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.271s norob)