| Zbrojní průkaz | Rybář | Domácí účto | Snadné hubnutí | DWN.cz | EET Účtenky | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Recepty doma | Email šablony | FormOffice | Formuláře na PC | Pletení |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Drůbež > Kuře Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kuřecí s bambusovými výhonkami

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:35
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1189x / 7x
Přidáno/změněno: 8.10.2018
Kategorie: - Maso - Drůbež - Kuře
- Tepelně úpravená jídla - Dušené pokrmy
- Houby - Čínské houby (hlíva ústřičná...)

Inredience:

500 g kuracích pŕs
200 g bambusových výhonkov
100 g čínskej kapusty
50 g mrkvy
50 g zeleného hrášku
sušené huby Shitake
cesnak
pór
soľ
biele korenie
olej
kurací vývar
solamyl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Kuracie mäso nakrájame na rezance, prudko opražíme na oleji, vyberieme a necháme odkvapkať. To isté zopakujeme so zeleninou nakrájanou na rovnaké pravidelné kúsky, hubami a bambusovými výhonkami.
Na horúcom oleji prudko opražíme posekaný pór a cesnak. Pridáme kurací vývar, soľ a biele korenie. Omáčku necháme prejsť varom a zahustíme solamylom rozpustenom v studenej vode.
Do pripravenej omáčky pridáme upravené kuracie mäso, zeleninu, premiešavame asi 30 sekúnd, kým sa všetky suroviny nespoja. Na koniec pridáme lyžicu oleja, ktorá dodá jedlu krásny lesk.

Odporúčame podávať s ryžou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kuřecí s bambusovými výhonkami:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Kuře
Kuře ve smetanové krustě 10.11.
Kuře v zelí 10.11.
Cikánská kuřecí mňamka 10.11.
Žlutá rýže II. 10.11.
Kuřecí prsa na nivě 10.11.
Kuřecí paličky ze Sausforku 10.11.
Kuře na sušených švestkách 10.11.
Kyjevský kotlet 10.11.
Kuřecí kung - pao 10.11.
Maso naložené v jogurtu 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0982s norob)