Těsto:
5 vajíček
25 dkg cukru
1 vanilka
1 dcl oleje
1 dcl vody
25 dkg hladké mouky
1 prášek do pečiva
1 lžice kakaa na mramor
Uvařit:
1 puding
1/2 l mléka
cukr
Smíchat:
3 zakys. smetany
4 lžičky ml. cukru
Na konec:
1 skořicový cukr
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Ingredience na těsto smícháme a vznikne řídké těsto. Dvě třetiny těsta vylejeme na předem vymaštěný a vysypaný plech( vznikne tenká vrstva). Do zbytku těsta přidáme kakao a vylejeme cik-cak na plech. Dále na těsto vylejeme pudink rovněž cik-cak a dáme do předehřáté trouby na 200 st. C. Při pečení vzniknou hrby. Na upečený a ještě horký řez rozetřeme zakysanou smetanu s cukrem a posypeme skořic. cukrem.
Přejeme dobrou chuť.