![reklama](img/reklama.jpg)
|
Recept na Šamorinský rožeň
|
|
![soft_detail_big.jpg](img/soft_detail_big.jpg) |
| |
Postup přípravy:Bůček zbavený kostí nakrajime na stejné pládky .Stejně nakrajime anglickou slaninu, kabanos , cibuli, olupané brambory a papriku . Nakrajený bůček a ostatní suroviny napichame na ocelové jehly, osolime , opepříme , potřeme olejem a nechame v chladu 2-3 hodiny
odležet . Odležené se dobře opečou , zastřiknou se trochou vody a kradce podusí . Mohou se také připravovat v alobalu.
|
Pokud chcete mít na svém webu odkaz na recept Šamorinský rožeň, zkopírujte si následující kód:
| |
|
<a href="http://www.varimerecepty.cz/samorinsky-rozen">Recept: Šamorinský rožeň</a>
|
| |
| | |
Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Šamorinský rožeň:
![reklama](img/reklama.jpg)
|