200 g polohr. mouky
4 vejce
200 g cukru
4 lžíce horké vody
1 šlehačka v prášku
strouhaná čokoláda
krém:
1/2 l mléka
2 jahodové pudinky
4 lžíce cukru
1 vanilkový cukr
1 tvaroh
250 g hery
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Žloutky ušleháme s cukrem a přidáváme po lžících vodu. Pak vmícháme mouku, nakonec sníh z bílků. Plech vymažeme a vysypeme moukou. Upečený piškot potřeme krémem a na krém dáme vrstvu šlehačky ušlehané podle návodu na sáčku. Povrch posypeme nastrouhanou čokoládou.
Krém :
Z mléka pudinkového prášku a cukru uvaříme pudink. Do vychladlého zašleháme vanil. cukr
tvaroh a heru.