| Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie | Recepty doma | Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Rybář | Omalovánky | DWN.cz | EET Účtenky | Email šablony | Formuláře ZDARMA | Pletení | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Olejová bábovka (hrnečková)

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 15513x / 4x
Přidáno/změněno: 8.9.2009
Kategorie: - Sladké pokrmy
- Sladké pokrmy - Bábovka

Inredience:

4 vejce
1 sklenka cukru
1/2 sklenky oleje
2 sklenky hrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
1/2 sklenky mléka
vanilkový cukr
tuk na vymazání formy
mouka na vysypání formy



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Žloutky ušleháme s cukrem v míse do pěny a za stálého šlehání přikapáváme olej. Do našlehané hmoty přidáváme střídavě mouku prosátou s práškem do pečiva a mléko. Nakonec lehce vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto ochutíme (citrónovou kůrou) vanilkovým cukrem. Naplníme je do dobře vymazané a vysypané formy a zvolna pečeme v předehřáté troubě asi 35min.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



diskuse Uživatelská diskuse k receptu Olejová bábovka (hrnečková):

(2 příspěvků) 1

hodnocení
...
jdu ji delat... s jahodama a malinama... skusime pokus... :D pak napisu jaka byla... ;o)
Napsal: Monika dne 30.9.2010 17:56:26
hodnocení
olejová
Dělala sem jí,přidala do ní rozinky a kousky čokolády a byla dobrá.
Napsal: leonardo dne 30.8.2010 22:29:19


Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Olejová bábovka (hrnečková):


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sladké pokrmy
Jablečná buchta od Heleny 10.11.
Svatební vdolečky 10.11.
Sypaný koláč 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Vanilkové vafle 10.11.
Nedělní perník 10.11.
Hrníčkový perník s medem 10.11.
Vitacitový koláč 10.11.
Super rychlá bábovka 10.11.
Mrkvové trojhránky 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2023. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0951s norob)