Těsto:
Z těchto surovin zaděláme těsto, rozdělíme jej na 2 poloviny a rozválíme na plechy. Jednu placku ihned pečeme asi 10–15 minut na 175°C (horkovzd. trouba s ventilátorem) a na druhou placku naskládáme směs.
Směs:
Tuto směs dáme na pánev a osmažíme dozlatova. Ještě TEPLOU směs naneseme na druhou neupečenou placku. Směs nesmí vychladnout, jinak ztvrdne a nejde s ní nic dělat.
Krém:
Vše uvařit a vychladit. Do chladné směsi postupně všleháme 25 dkg másla s vanilkovým cukrem.
První upečenou a vychlazenou placku postříkáme rumem (cca 1–1 a půl dcl), necháme vsáknout, poté potřeme krémem, přiložíme druhým upečeným plátem s ořechy nahoru.
Necháme uležet do druhého dne (až třetí den je nejlepší!).
Placky je třeba nechat vychladit, pak jsou pěkně tuhé a jde s nimi dobře manipulovat. Placka s rumem zůstává na plechu.