| Email šablony | Rybář | FormOffice | EET Účtenky | Formuláře ZDARMA | Snadné hubnutí | Domácí účto | DWN.cz | Hromadné emaily | Pletení | Omalovánky | Formuláře na PC | Recepty doma | Počítej Kalorie | Zbrojní průkaz |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Mleté maso zapečené s rýží

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 746x / 5x
Přidáno/změněno: 4.10.2021
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso
- Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Rýže
- Zelenina - Plodová - Rajčata

Inredience:

400 gramů rýže
litr vody
300 gramů mletého masa
350 gramů nakrájených rajčat
cibuli dvě polévkové lžíce oleje
dva silné plátky uzeného špeku nakrájeného na kousky
parmazán
čtyři vejce
sůl, pepř



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli a špek opečeme na oleji. Dále přidáme rajčatovou šťávu, sekané maso a vše dusíme na mírném ohni. Vmícháme nakrájená rajčata a přilijeme do omáčky čtvrt litru vody. Necháme ji půl hodiny vařit. Mezitím si vymažeme tukem ohnivzdornou formu, pak dáme do formy rýži smíchanou s omáčkou, rozšlehaná vejce a vše posypeme strouhaným sýrem.
Přidáme ještě tři čtvrtě litru vody a zamícháme. Pokrm necháme při střední teplotě 30 minut zapékat. Poté formu vyndáme, rychle promícháme a necháme další hodinu péct, až se vytvoří zlatohnědý povrch. Ihned podáváme.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Mleté maso zapečené s rýží:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0506s norob)