| Recepty doma | DWN.cz | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | Omalovánky | Počítej Kalorie | Domácí účto | Formuláře na PC | Pletení | EET Účtenky | Rybář | Formuláře ZDARMA | FormOffice | Email šablony | Snadné hubnutí |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Sladké pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Margotová buchta podle Jany

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 5279x / 2x
Přidáno/změněno: 11.2.2010
Kategorie: - Sladké pokrmy

Inredience:

2 hrnky pol.mouky
1 hrnek cukru krupice
2 vajíčka
1 prášek do pečiva
1/2 hrnku oleje
1/2 hrnek mléka
1 vanilkový cukr
1 čokoláda Margot

Poleva:
80 g másla
200 g moučkového cukru
3 lžičky rumu
3 lžičky kakaa



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Odměříme si suroviny na buchtu, kypřící prášek zamícháme do mouky a teprve potom přidáme vejce, olej a mléko. Čokoládu Margot nastrouháme a přimícháme ke hmotě. Vše nalijeme na tukem vymazaný a moukou vysypaný plech nebo větší pekáč. Pečeme v troubě zahřáté na 200 stupňů. Jakmile dáme péci, začneme s přípravou polevy. Všechny suroviny na polevu dáme do kastrolku, mírně zahříváme a mícháme. Vznikne poměrně hustá poleva, kterou potřeme již upečenou, ale ještě horkou buchtu. Poleva se s horkou buchtou pěkně spojí.
Poznámka:
Jde o velkou kokosovou čokoládu Margot. Pokud ji v obchodě nenajdete, lze místo ní použít tři kokosové tyčinky Margot.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Margotová buchta podle Jany:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Sladké pokrmy
Jablečná buchta od Heleny 10.11.
Svatební vdolečky 10.11.
Sypaný koláč 10.11.
Půlené buchty 10.11.
Vanilkové vafle 10.11.
Nedělní perník 10.11.
Hrníčkový perník s medem 10.11.
Vitacitový koláč 10.11.
Super rychlá bábovka 10.11.
Mrkvové trojhránky 24.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2023. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0853s norob)