| Zbrojní průkaz | EET Účtenky | Domácí účto | Email šablony | Rybář | DWN.cz | Formuláře na PC | FormOffice | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Recepty doma | Omalovánky | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Upravená masa > Mleté maso Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Recept na Karbenátky s fazolí Adzuki

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:00
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 14108x / 3x
Přidáno/změněno: 29.6.2009
Kategorie: - Maso - Upravená masa - Mleté maso - Karbenátky
- Bezmasé pokrmy
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy
- Zelenina - Luštěniny - Fazole

Inredience:

dva šálky fazolí Adzuki
kousek mořské řasy
šálek uvařených ječmenných krup
trochu pohankové mouky
jedna cibule
rostlinný olej
3 stroučky česneku
majoránka
1 lžíce sojové omáčky



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Fazole Adzuki namočíme přes noc do vody, a pak je v téže vaříme v tlakovém hrnci spolu s mořskou řasou asi 40 minut.
Uvařené fazole spolu s uvařenými kroupami pomeleme na masovém mlýnku, přidáme koření, česnek, sojovou omáčku a orestovanou cibulku / osolenou/ na oleji, nakrájenou na jemné kostičky. Zahustíme pohankovou moukou. Z této hmoty děláme karbanátky, které pečeme na vymazaném plechu, nebo fritujeme ve vrstvě oleje.

Jako přílohu dáváme například polentový kukuřičný knedlík, napařenou mrkvičku a „špenát“ z bršlice a kopřiv, doplníme salátem s kvašenu zeleninou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karbenátky s fazolí Adzuki:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mleté maso
Masová směs na tousty 18.10.
Bulharské Miči 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Hustopečský kotouč 10.11.
Sarma - pečené zelné listy 10.11.
Roláda sekaná 26.10.
Plněná cuketa 26.10.
Mleté maso zapečené s rýží 04.10.
Špagety s rajčatovou omáčkou 04.10.
Vepřová roláda s hráškem II. 04.10.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0854s norob)