| Pletení | Hromadné emaily | Zbrojní průkaz | EET Účtenky | FormOffice | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | Formuláře ZDARMA | Rybář | DWN.cz | Recepty doma | Formuláře na PC | Domácí účto | Omalovánky | Email šablony |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FitLinie - zhoubnout, zesílit, zdravě žít
Hubněte a žijte zdravěji! Chtěli byste shodit pár kilo a vylepšit svou tělesnou zdatnost? Vyzkoušejte zdarma jedinečný software tecka více informací >>

Recept na Karbanátky se zapečenou broskví

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:45
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 3414x / 19x
Přidáno/změněno: 2.6.2015
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Plodová - Rajčata
- Placky (bramboráky atd) - Karbenátky
- Ovoce - Broskve

Inredience:

1 housku
2 cibule
1 stroužek česneku
600 g mletého masa
1 vejce
sůl
pepř
mletou sladkou papriku
4 lžíce oleje
1 sklenka broskví
5 rajčat
1/2 lžičky kari
250 ml smetany
100 g goudy



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Housku rozmočíme, vymačkáme a těsto rozmělníme. Česnek s cibulí oloupeme a nasekáme. K masu přidáme polovinu cibule, housku, vejce, sůl, pepř a papriku. Směs promícháme a vytvarujeme karbanátky.

Zhruba dvanáct minut je opékáme na dvou lžicích oleje.

Slijeme šťávu z broskví a broskve nakrájíme na kostičky.
Na oleji osmahneme cibuli s česnekem. Přisypeme pokrájené broskve a rajčata. Ochutíme kari a prohřejeme. Přilijeme sto mililitrů ovocné šťávy, smetanu a dochutíme solí.

Každý karbanátek překryjeme plátkem goudy a zapečeme.

Podáváme s omáčkou.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Karbanátky se zapečenou broskví:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Selská omeleta 18.10.
Zapečený těstovinový mazec 18.10.
Zapečená žemle s uherákem 18.10.
Cibulový koláč z kynutého těsta 18.10.
Balkánský pekáč 18.10.
Zapékaný chléb s nivou 18.10.
Kuře v zelí 10.11.
Krkovička v kastrůlku 10.11.
Tetiny kotlety 10.11.
Plněný pangas 10.11.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (3.718s norob)