| Recepty doma | Domácí účto | Snadné hubnutí | Formuláře na PC | DWN.cz | Pletení | Email šablony | Omalovánky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře ZDARMA | EET Účtenky | Počítej Kalorie | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Speciální druhy mas > Mořští živočichové Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>

Recept na Kalamáry s česnekovou zálivkou

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 1711x / 7x
Přidáno/změněno: 12.9.2017
Kategorie: - Maso - Speciální druhy mas - Mořští živočichové
- Tepelně úpravená jídla - Smažené pokrmy

Inredience:

600 g očištěných kalamárů
100 ml oleje na smažení
100 ml olivového oleje na zálivku
1 citrón
5 stroužků česneku
1 svazeček petrželové natě
sůl



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Nejprve očistíme kalamáry důkladným vypráním ve vlažné vodě a prstem vyjmeme z tělíčka průhlednou kost, čímž oddělíme hlavu s chapadélky od tělíčka. Takto připravené kalamáry (tělíčka i hlavičky) dáme na pánev s rozpáleným olejem a opečeme po obou stranách (asi 10 minut). Hotové kalamáry osolíme. Důležitou součástí při podávání kalamárů je zálivka, kterou připravíte následujícím postupem. Na jemno nakrájejte petrželku, rozetřete česnek a vše dobře promíchejte s olivovým olejem. Opečené a osolené kalamáry přelijte zálivkou a ozdobte citrónem. Jako přílohu doporučujeme vařené brambory smíchané se smaženou cibulkou nebo hranolky.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Kalamáry s česnekovou zálivkou:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Mořští živočichové
Krabí peřinka 25.07.
Těstoviny Al mare 09.06.
Smažené hřebenatky 28.04.
"Krabí" rizoto 31.10.
Kalamáry v omáčce 21.07.
Jemná krabí pomazánka 01.07.
Krevetové tyčinky s bílým zelím 06.11.
Francouzský slaný koláč 24.10.
Belgické mušle 24.10.
Kalamáry s česnekovou zálivkou 12.09.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0924s norob)