| Email šablony | Recepty doma | EET Účtenky | Zbrojní průkaz | Snadné hubnutí | Pletení | Omalovánky | Formuláře ZDARMA | Počítej Kalorie | Hromadné emaily | DWN.cz | Rybář | Domácí účto | FormOffice | Formuláře na PC |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Zvěřina Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Recept na Hubertův guláš z divočáka

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 01:20
Počet porcí: 5
Autor:
Zobrazeno/týden: 2974x / 5x
Přidáno/změněno: 5.9.2018
Kategorie: - Maso - Zvěřina - Divočina
- Tepelně úpravená jídla - Guláše

Inredience:

1 kg masa z divočáka
nejlépe plecko
nebo kýta
česnek
cibule
sůl
jalovec
pepř
chili
gulášová paprika
kmín
majoránka
gulášové koření
olej
worchester
hladká mouka
vývar nebo masox



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

maso z divočáka důkladně odblaníme, očistíme, nakrájíme na kostky cca 1,5 až 2 cm, dáme do větší mísy, kde přídáme utřený česnek (1 z celé hlávky), dále 4 dcl oleje, a 1x gulášové koření , pokapeme worchestrem, a vše důkladně promícháme, pak to porovnáme a necháme v lednici nebo chladnu uležet 2 dny.Naložené maso přikryjeme alobelem, aby nenančichly další potraviny v lednici. Následně maso připravujeme jako klasický vepřový guláš, pouze přidáme jalovec asi 10-15 kuliček.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hubertův guláš z divočáka:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zvěřina
Myslivecká kančí kýta 18.10.
Sekaná z muflona 23.01.
Kančí se šípkovou omáčkou 28.12.
Myslivecké právo - zvěřina 28.12.
Bažantí polévka 09.06.
Kančí hřbet na česneku 28.04.
Srnčí filé po lesnicku 08.10.
Divoká sekaná 05.09.
Hubertův guláš z divočáka 05.09.
Srnčí guláš se žampiony 27.08.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (1.8865s norob)