|
| Hromadné emaily | Snadné hubnutí | Recepty doma | EET Účtenky | Formuláře na PC | MojeUnikovka.cz | Pletení | Omalovánky | FormOffice | Formuláře ZDARMA | Email šablony | DWN.cz | Domácí účto | Zbrojní průkaz | Počítej Kalorie |
|
| ||||||||
|
Hubertův guláš z divočáka | ||||||||
| ||||||||
|
Ingredience: 1 kg masa z divočáka | ||||||||
|
Popis: maso z divočáka důkladně odblaníme, očistíme, nakrájíme na kostky cca 1,5 až 2 cm, dáme do větší mísy, kde přídáme utřený česnek (1 z celé hlávky), dále 4 dcl oleje, a 1x gulášové koření , pokapeme worchestrem, a vše důkladně promícháme, pak to porovnáme a necháme v lednici nebo chladnu uležet 2 dny.Naložené maso přikryjeme alobelem, aby nenančichly další potraviny v lednici. Následně maso připravujeme jako klasický vepřový guláš, pouze přidáme jalovec asi 10-15 kuliček. |