| Pletení | Domácí účto | Formuláře na PC | Formuláře ZDARMA | FormOffice | DWN.cz | Zbrojní průkaz | Email šablony | Recepty doma | Počítej Kalorie | EET Účtenky | Snadné hubnutí | Omalovánky | Rybář | Hromadné emaily |
|
| ||||||||
Hubertův guláš z divočáka | ||||||||
| ||||||||
Ingredience: 1 kg masa z divočáka | ||||||||
Popis: maso z divočáka důkladně odblaníme, očistíme, nakrájíme na kostky cca 1,5 až 2 cm, dáme do větší mísy, kde přídáme utřený česnek (1 z celé hlávky), dále 4 dcl oleje, a 1x gulášové koření , pokapeme worchestrem, a vše důkladně promícháme, pak to porovnáme a necháme v lednici nebo chladnu uležet 2 dny.Naložené maso přikryjeme alobelem, aby nenančichly další potraviny v lednici. Následně maso připravujeme jako klasický vepřový guláš, pouze přidáme jalovec asi 10-15 kuliček. |