| Hromadné emaily | Rybář | EET Účtenky | Domácí účto | Formuláře na PC | Email šablony | Formuláře ZDARMA | DWN.cz | Počítej Kalorie | FormOffice | Pletení | Snadné hubnutí | Zbrojní průkaz | Recepty doma | Omalovánky |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Maso > Hovězí maso > Zadní Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
Formix SE - formuláře na Vašem PC
tisk formulářů, dokumentů, vizitek, etiket, připojení databáze(CSV, DBF, DB, MySQL...), poštovní formuláře, faktury, adresní štítky, čárové kódy tecka více informací >>

Recept na Hovězí filé s pórkem

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy: 00:30
Počet porcí: 4
Autor:
Zobrazeno/týden: 5948x / 5x
Přidáno/změněno: 29.3.2011
Kategorie: - Maso - Hovězí maso - Zadní
- Tepelně úpravená jídla - Steak
- Zelenina - Cibulová - Pórek

Inredience:

4 hovězí filé (každé cca 180 g)
1 bobkový list
1 čajová lžička lístků tymiánu
5 kuliček pepře
6 polévkových lžíc olivového oleje
sůl,mletý pepř
40 g přepuštěného másla
400 g vařených mladých brambor (nakrájených na kolečka)
1 pórek
svazek pažitky
100 ml zeleninového vývaru
20 g bylinkového másla



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Připravíme si směs koření z bobkového listu,tymiánu a kuliček pepře.Nasypte do hmoždíře,důkladně ji roztlučeme a poté tuto směs smícháme se 4 polévkovými lžícemi olivového oleje.Připravené steaky důkladně potřeme z obou stran.Okořeněné steaky přikryjeme fólií a necháme asi 1 hodinu odležet v ledničce.Přepuštěné máslo ohřejte na velké pánvi a za občasného otáčení na něm smažte cca 10 minut na kolečka nakrájené nové brambory.
Až budou kolečka dostatečně osmažená,podle chuti je osolte a opepřete.
Důkladně umyjte čerstvou pažitku a nakrájejte nadrobno.
Umyjte pórek.rozpůlte ho a odřežte konce.Pórek nechte 5 minut podusit v zeleninovém vývaru,poté dochuťte soli a pepřem.
Zbývající olivový olej zahřejte na pánvi a steaky smažte na každé straně přibližně 2 minuty.
Opečené brambory posypte pažitkou a spolu s pórkem a steaky rozdělte na talíře.Na každý steak ještě nezapomeňte dát bylinkové máslo.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Hovězí filé s pórkem:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
Rybář - elektronický rybářský záznamík
Evidence a plánování rybářských výprav včetně úlovků a jejich fotografií. Integrovaný atlas ryb a seznam revírů. Pomůcka moderního rybáře. tecka více informací >>
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zadní
Španělské ptáčky 10.11.
Hovězí plátky na pivě 24.10.
Brněnský biftek na sardeli 26.10.
Svíčková „Welington“ 26.10.
Hněv hraběte Šporcha 25.07.
Roštěnky pod sněhem 08.07.
Hovězí steak v pivní marinádě s pepřem 28.12.
Ďábelská rychlosměska 28.12.
Míchaný salát s rostbifem 28.12.
BEEF Stroganov - Origal přeložený z ruštiny 25.07.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2024. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0492s norob)