| EET Účtenky | Zbrojní průkaz | FormOffice | Hromadné emaily | Formuláře na PC | Recepty doma | Formuláře ZDARMA | Omalovánky | Pletení | Počítej Kalorie | Snadné hubnutí | DWN.cz | Domácí účto | Email šablony | Rybář |
kliknutím přejdete na úvodní stranu  
 
Hlavní databáze receptů         Dokážete poradit začátečníkům? Kontakty
   Databáze receptů > Tepelně úpravená jídla > Zapečené a pečené pokrmy Přihlášení registrovaného uživatele Registrace nového uživatele Přidat nový recept Zobrazit mnou zobrazené recepty
tipdne16.png TIP DNE

Recepty doma 4.24 FREE

smallimg Zdarma stáhnout progam Recepty doma
6030 kB
Elektronická kuchařská kniha se spoustou receptů, snadnou možností vyhledávání a tisku.
Nyní také pro OS Android
tecka Více informací

img/kat16.png Kategorie receptů

email16.png Recepty na email
Zasílat zdarma upozornění o nových receptech na Váš email:


email16.png Ostaní
addfav.jpg Přidat do oblíbených
home.jpg Nastav jako homepage
mail Napište nám

Varime Recepty.cz RSS - Nové a aktualizované recepty RSS - Aktuality
Varime Recepty.cz RSS - Nejsledovanější recepty RSS - Top 10

recept Doporučujeme


recepty Reklama
Formix, 13kB


Varime Recepty.cz A B C Č D E F G H CH I J K L M N O P R Ř S Š T U V W X Y Z Ž 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0
reklama
HomePack3000 - programy na doma
Domácí účetnictví; Evidence knih,kazet,DVD apod; Bytový architekt; Malý sklad. Jednoduchý systém programů, použitelných ve Vaší domácnosti. tecka více informací >>
FormOffice - tabulky, tiskové výstupy
Víceuživatelský databázový systém s možností tvorby vlastních tabulek a pokročilých tiskových výstupů. Lokální i síťová verze. Bezpečné databáze tecka více informací >>

Recept na Francouzské brambory

soft_detail_big.jpg
Doba přípravy:
Počet porcí:
Autor:
Zobrazeno/týden: 3712x / 14x
Přidáno/změněno: 14.10.2009
Kategorie: - Tepelně úpravená jídla - Zapečené a pečené pokrmy
- Zelenina - Brambory
- Příprava pokrmů - Oběd

Inredience:

1 kg brambor
25 dkg anglické slaniny nebo uzeného masa
2 vejce
1 cibule
2 dcl smetany,olej nebo tuk na pečení,
2 lžíce strouhanky - 1 balení směsi KOTANYI Mix Francouzské brambory



Hodnoceni: hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
(kliknutím ohodnotíte recept)

Postup přípravy:

Cibuli a slaninu nakrájíme na drobno, osmahneme na pánvi do zlatova a necháme zchladnout. Oloupané brambory uvaříme v osolené vodě do poloměkka, slijeme vodu a necháme zchladnout. Poté brambory nakrájíme na kostičky či plátky. Do pánve na zapékání vymazané tukem nebo olejem a zesypané strouhankou položíme střídavě vrstvou brambor, vrstvou cibulky se slaninou a vrstvou brambor.
Směs koření smícháme do hladka se smetanou a vejci. Touto omáčkou přelijeme připravené brambory a zapékáme v rozehřáté troubě asi 40 minut.

Další recepty Další recepty od tohoto autora
Tisknout Verze pro tisk

pridej.czPřidej na servery



Přidejte příspěvek Přidejte příspěvek do diskuse k receptu Francouzské brambory:


Hodnocení receptu
hvezda    hvezdahvezda    hvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezda    hvezdahvezdahvezdahvezdahvezda
Vaše jméno
Váš email
Předmět
Text příspěvku
Kontrolní kód
(opište z obrázku)

Kontrolní obrázek
 




reklama
SendMails - hromadné rozesílání emilů
Pokud potřebujete oslovit najednou všechny své zákazníky, uživatele, nebo přátele. Snadný import adres z databáze, webu či vlastního adresáře. tecka více informací>>
Recepty doma - PC kuchařka zdarma
Snadné přidávání, vyhledávání a tisk receptů. Mnoho funkcí. Možnost získat přes 10000 receptů. Ultrarychlé vyhledávání, kalkulace cen receptů tecka více informací >>

Nové-upravené recepty RSS - Nové a aktualizované recepty
Zapečené a pečené pokrmy
Kuřecí maso v rýži 14.08.
Vepřové koleno jedna báseň 14.08.
Zapečené rybí filety s kysaným zelím 14.08.
Kuřecí rolky v anglické slanině 14.08.
Vepřová pečeně v jogurtu 14.08.
Telecí pečené na rajčatech 13.12.
Mňamka v alobalu 13.12.
Špenátové lasagne II. 13.12.
Kuře v bramborách 13.12.
Vepřove žebirko na smetaně 13.12.

recepty Reklama

recepty Ostaní


Nejhledanější fráze na recepty:


Partneři webu Varime Recepty.cz:




Copyright © 2022. Martin Roubec. Všechna práva vyhrazena. [CH] (0.0807s norob)