sůl
rajče 200 g
kečup 50 g
anglická slanina 50 g
zelená paprika 100 g
olej na smažení
drůbeží játra 400 g
celý zelený pepř nakládaný v oleji 1 lžička
Hodnoceni: (kliknutím ohodnotíte recept)
Postup přípravy:
Cibulku nakrájíme na kolečka a zpěníme ji na rozpáleném oleji v pánvi wok. Přidáme na proužky nakrájenou anglickou slaninu a rozpůlená drůbeží játra. Prudce orestujeme. Z oleje vyjmeme játra a udržujeme je v teple.
Do výpeku vložíme nakrájené papriky a rajčata, přidáme kečup a zastříkneme vodou. Krátce podusíme. Poté vložíme játra do pánve a necháme přejít varem.
Nakonec odstavíme z ohně, do směsky přidáme zelený pepř nakládaný v oleji a osolíme. Maso podáváme s pečenými bramborami a hlávkovým salátem.